Начало »  Съвети

22.07.2019 ZAP разработи нова линия усилени батерии - START-STOP Carbon EFB.
ZAP - Carbon EFB включва 8 изключително надеждни модела акумулатори, препоръчани от Акумулатори БГ за автомобили, използвани предимно в градски условия, с чести стартирания и малък пробег.

ПРОЧЕТИ

04.05.2019 Акумулатори, използващи AGM (Absorbent Glass Mat) технология.
AGM технологията понастоящем се монтира фабрично в множество луксозни автомобили и такива използващи системата на двигателя " Start - Stop ", където е задължителна увеличената функционалност на тези батерии.

ПРОЧЕТИ

29.04.2019 Безплатно конфигуриране на акумулатори AGM и EFB за автомобили със Start-Stop от Акумулатори БГ
Акумулатори БГ използва за конфигурирането на AGM и EFB акумулатори, при автомобили със Start-Stop система, тестерът KTS 350 на Bosch. Той включва интегриран диагностичен модул, може да открива и поправя грешки и е перфектно подготвен за бъдещите изисквания на автомобилната индустрия

ПРОЧЕТИ

16.05.2017 Няколко основни съвета за мото феновете.
Времето се стопли и ако още не сте "размразили" мотора си, ето няколко основни съвета от нас.

ПРОЧЕТИ

29.12.2015 Студеното време е изпитание за автомобилния акумулатор!
С настъпването на зимните месеци всички ние неизменно наблюдаваме някои промени. Едни от тях са съвсем естествени и очевидни като почти ежедневното понижение на температурите или пък окапването на листата на дърветата. Други неща обаче не са толкова явни и това са въздействията на времето върху нашите лични автомобили... + Видео

ПРОЧЕТИ

15.10.2015 Правилният избор на нов акумулатор от Banner!
Един нов акумулатор трябва да пасва добре към отреденото му място под капака на съответното превозно средство, както и да е съoбразен с посочената от автопроизводителя мощност.

ПРОЧЕТИ

10.10.2015 Трудности при запалването? БАННЕР ПОМАГА!
Почти за всекиго е позната ситуацията, когато двигателят изведнъж отказва да запали.

ПРОЧЕТИ

26.03.2015 Нека си припомним как да подготвим акумулатора за активния сезон!
Когато през пролетта настъпи момента да приведете в действие спрените от движение превозни средства, за да се отдадете на пътувания и развлечения, вие обикновено се заемате с най-обичайните неща които ви идват на ум: гуми, трансмисионни ремъци, маркучи и течности.

ПРОЧЕТИ

20.03.2015 Мото акумулатори Bosch M4 или Bosch М6 с включен фреш-пакет електролит.
От март 2010 г. при всички акумулатори от сериите M6, както и М4 вече е включен съответен пакет киселина за пълнене на акумулатора (така нареченият фреш-пакет). В атрактивната картонена опаковка клиентът намира сух предварително зареден акумулатор,пластмасов съд със съответното количество киселина и помощни средства за наливане.

ПРОЧЕТИ

Затвори


» OK
Бъгита Скутери Камиони Възобновяема енергия Джипове Голф колички Висок клас автомобили Солари Строителни платформи Строителни машини Снегомобили Лекотоварни Леки автомобили Лодки и моторници Джетове Яхти Косачки Селскостопански машини Автобуси Ванове UPS Подопочистваща техника Туристически и кросови мотори Каравани